GENKÖK'te Uluslararası Fonlar: Çağrılar ve Başvuru Süreçleri başlıklı eğitim programı düzenlendi

Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Genom ve Kök Hücre Merkezi (GENKÖK) araştırmacılarına yönelik "Uluslararası Fonlar: Çağrılar ve Başvuru Süreçleri" başlıklı eğitim düzenlendi.

Erciyes Üniversitesi Araştırma Dekanlığı tarafından düzenlenen AR-GE Eğitim Serileri–1 kapsamında 21 Ekim 2024 tarihinde "Uluslararası Fonlar: Çağrılar ve Başvuru Süreçleri" etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlikte Araştırma Dekanlığı Proje Destek Ofisi uzmanlarından Dr. Sinem BİLGİN YÜCEL sunumunda Ufuk Avrupa fonları, sağlık alanındaki çağrılar, ikili ve çoklu işbirlikleri ve başvuru aşamaları hakkında detaylı bilgi verdi.

Etkinlik, Araştırma Dekanı Prof. Dr. Gökmen ZARARSIZ ve GENKÖK Müdürü Prof. Dr. Serpil TAHERİ’nin projeler hakkında teşvik edici konuşmalarıyla sona erdi.

22 Ekim 2024 Salı