Sosyal Bilimleri Enstitüsü lisansüstü öğrencilerine yönelik TÜBİTAK, TÜSEB fonları, Girişimcilik Programları ve Fikri Haklar Konusunda Eğitim Gerçekleştirildi

Erciyes Üniversitesi Araştırma Dekanlığı Proje Destek Ofisi tarafından düzenlenen AR-GE Eğitim Serileri–1 kapsamında Sosyal Bilimler Enstitüsü, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Enstitüsü ve Güzel Sanatlar Enstitüsü öğrencilerine yönelik “Tez Çıktı Koşullarını Eksiksiz Tamamlama" etkinliği 18 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Etkinlik Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih ALTUN, Araştırma Dekanı Prof. Dr. Gökmen ZARARSIZ ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Atabey KILIÇ'ın konuşmalarıyla başlandı. Araştırma Dekanlığı Proje Destek Ofisinden Dr. Bayram KARAKULLUKÇU, sunumunda "TÜBİTAK 1002 A/B Hızlı Destek Modülü, TÜBİTAK 3005 Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı ve TÜBİTAK 2214 Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Burs Programları" hakkında bilgiler verdi. BAP Koordinatörü Prof. Dr. Recep GÜNEŞ ise "BAP Lisansüstü Destekleri" başlıklı sunumu ile etkinliğe katkıda bulundu.

18 Ekim 2024 Cuma