Sağlık Bilimler ile İlgili Enstitülere yönelik TÜBİTAK, TÜSEB fonları, Girişimcilik Programları ve Fikri Haklar Konusunda Eğitim Gerçekleştirildi

Erciyes Üniversitesi Araştırma Dekanlığı Proje Destek Ofisi tarafından düzenlenen "AR-GE Eğitim Serileri-I" kapsamında 16 Ekim 2024 tarihinde Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Aşı Araştırmaları ve Geliştirme Enstitüsü ve Gevher Nesibe Genom ve Kök Hücre Enstitüsü lisansüstü öğrencilerine yönelik "Tez Çıktı Koşullarını Eksiksiz Tamamlama: Lisansüstü Öğrenciler İçin Yol Haritası" etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe, Erciyes Üniversitesi Araştırma Dekanı Prof. Dr. Gökmen ZARARSIZ, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Bilal AKYÜZ ve Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Esra BALCIOĞLU katılırken BAP Koordinatörü Prof. Dr. Recep GÜNEŞ "BAP Lisansüstü Destekleri"; ETTO Fikri ve Sınai Haklar Biriminden Mesut AKTEKİN "Patent ve Fikri Haklar", yine ETTO'dan Tülin ÖGÜL "Girişimcilik Destekleri" ve Araştırma Dekanlığı Proje Destek Ofisinden Öğr. Gör. Dr. Orbay Çağlayan ŞİMŞEK "TÜBİTAK 1002 A/B, TÜSEB A2 ve A3 Programları" hakkında sunumlarını gerçekleştirdiler.

16 Ekim 2024 Çarşamba