ERNAM'da Uluslararası Fonlar: Çağrılar ve Başvuru Süreçleri başlıklı eğitim programı düzenlendi

Erciyes Üniversitesi Nanoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERNAM) araştırmacılarına yönelik ‘Uluslararası Fonlar: Çağrılar ve Başvuru Süreçleri’ başlıklı eğitim düzenlendi.

Erciyes Üniversitesi Araştırma Dekanlığı tarafından düzenlenen AR-GE Eğitim Serileri–1 kapsamında, 21 Ekim 2024 tarihinde ‘Uluslararası Fonlar: Çağrılar ve Başvuru Süreçleri’ etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlikte Araştırma Dekanlığı Proje Destek Ofisi uzmanlarından Dr. Sinem BİLGİN YÜCEL sunumunda Ufuk Avrupa fonları, açık olan çağrılar, ikili ve çoklu işbirlikleri ve başvuru aşamaları hakkında detaylı bilgi verdi.

22 Ekim 2024 Salı