AYEUM Veri Tabanının Kullanımı: Uygulamalı Webinar

Değerli Araştırmacılar,

Erciyes Üniversitesi Araştırma Dekanlığı ve Erciyes Teknopark A.Ş. iş birliği ile Araştırma ve İnovasyon Seminerleri gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda, beşincisi gerçekleştirilecek olan ”Erciyes Üniversitesinde AYEUM Veri Tabanının Kullanımı: Uygulamalı Webinar” başlıklı bir seminer verilecektir.

Seminerde konuşmacı olarak, Prof. Dr. Selçuk Beşir Demir (Fırat Üniversitesi) yer alacaktır.

Etkinlik, 29 Eylül 2023 tarihinde saat 15:00'da Çevrimiçi gerçekleştirilecektir. Etkinliğe tüm araştırmacılarımız ve öğrencilerimiz davetlidir. Aşağıdaki linkten kayıt yaptıran katılımcılara toplantı katılım linki gönderilecektir. Katılım için lütfen kayıt formunu doldurunuz. Etkinliğe katılımınızı bekler iyi çalışmalar dileriz.

Kayıt linki: https://l24.im/7iE

Erciyes Üniversitesi Araştırma Dekanlığı