ArGePark Laboratuvar ve Ofis Alanı Başvuru Duyurusu

Değerli Araştırmacılar,

Üniversitemiz Senatosunun 21/02/2023 tarihli ve 09 sayılı toplantısında kabul edilen Erciyes Üniversitesi ArGePark Laboratuvar ve Ofis Alanı Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslarına göre Üniversitemizde aktif araştırma faaliyeti gösteren Araştırma Gruplarına laboratuvar ve/veya ofis alanları tahsis edilebilecektir. Bu tahsiste araştırma gruplarının aktif çalışmaları, projelerinin niteliği, Üniversitenin araştırma çıktılarına sunulacak katkılar ile ihtiyaç ve imkânlar dikkate alınacaktır. ArGePark binasında laboratuvar ve/veya ofis alanı ihtiyacı olan Araştırma Gruplarının belirtilen Usul ve Esasları incelemeleri ve ihtiyaca konu olan projesine ilişkin dokümanlar ile ekte yer alan başvuru formunu doldurup 23 Şubat Cuma günü mesai saati bitimine kadar fakültelerinden Araştırma Dekanlığına resmi yazı ile iletilmesi gerekmektedir. ArGePark Laboratuvar ve Ofis Alanı Tahsisine ilişkin süreçler hakkında Araştırma Dekanlığı ile temasa geçebilirsiniz.

Erciyes Üniversitesi ArGePark Laboratuvar ve Ofis Alanı Tahsisine İlişkin Usul ve Esasları için tıklayınız

ArGePark Laboratuvar ve Ofis Alanı Başvuru Formu için tıklayınız

30 Ocak 2024 Salı